It-diplomuddannelse (TD)
Hold

Netværksforsvar og angrebshåndtering - DTU - F24

Uddannelsen giver dig indsigt i nye teorier og metoder inden for it, og du får forudsætninger for at omsætte det, du lærer, til praktisk systemudvikling.

Du lærer at programmere og udvikle it-systemer til kommunikation og sikker opbevaring af data. Desuden kan du fx beskæftige dig med machine learning, big data og Internet of Things.

Uddannelsen er relevant for personer, der har en it-teknisk baggrund og ønsker flere kompetencer inden for systemudvikling, programmering og sikkerhed.

Holdinformation

Startdato: 04/04/2024
Slutdato:
16/05/2024
Optagelsesfrist:
18/02/2024
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Undervisningstidspunkt:
17.00-20.30
Antal lektioner:
6
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Lynn Eriksen
Kontaktinformation: 51954415
lyka@dtu.dk
Undervisningen foregår: Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Pris:
7 500.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Kursusbeskrivelse

Beskrivelse

ECTS: 5

Vil du lære det nyeste inden for trusler, sårbarhed og malware – og samtidig blive skarp på kryptografiske løsninger?

På kurset, som også er et diplommodul, vil du blandt andet blive introduceret til sikkerhedsmæssige retningslinjer for data under transport, opbevaring og processering.

Undervejs arbejdes der med Intrusion Preventing Systems (IPS), metasploit, Intrusion Detection Systems (IDS) og opsætning af firewalls samt med principperne omkring genopretning af data, sikkerhedsaudit og evaluering.

Du vil desuden opnå færdigheder inden for defence og attacks med udgangspunkt i forskellige NIST (National Institute of Standards and Technology) anvisninger, ligesom du vil få kendskab til lovgivningen på området samt implementering af vision/mission med relation til kurset Cyber defence og ledelsesansvar.

Du kommer til at arbejde med:
- IDS
- IPS
- Metasploit
- Firewalls

Undervisningen streames live fra undervisningslokalet, men optages ikke. Det betyder, at du har mulighed for at følge med i undervisningen online uden at være til stede på campus.

Kurset er relevant for dig, der vil have kompetencer til at sikre netværksforsvar og udføre angrebshåndtering.

Undervisningen samlæses med ingeniørstuderende.

NB! Deltagelse på dette IT-diplomkursus kræver ikke nødvendigvis, at din adgangsgivende uddannelse er inden for IT. Det er dog en fordel, at du så har en del praktisk erfaring med IT.