Projektleder giver instrukser til teamet
Hold

Projektstrategi og -organisation - E24 aften

På uddannelsen i projektledelse får du praktiske værktøjer til at håndtere deadlines, økonomi og teamledelse samt sikre kvalitet og resultater i projekter.

Du lærer at planlægge, styre og gennemføre projekter samt at reflektere over din egen rolle som projektleder. Uddannelsen går på tværs af brancher, samtidig med at den giver mulighed for at specialisere sig i branchespecifikke problemstillinger.

Uddannelsen henvender sig til personer, der er beskæftiget med projektbaserede aktiviteter inden for blandt andet industri, byggeri, it-virksomheder eller i offentlige og politisk styrede organisationer.

Holdinformation

Startdato: 27/08/2024
Slutdato:
10/12/2024
Optagelsesfrist:
10/09/2024
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Undervisningstidspunkt:
17.00-20.30
Antal lektioner:
14
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Bjarke Nielsen
Kontaktinformation: 93511188
studieleder.dl@diplom.dtu.dk
Undervisningen foregår: DTU Engineering Technology
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Pris:
15 000.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Kursusbeskrivelse

Læs mere i Projektledelse (TD)

Beskrivelse

10 ECTS

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser, livscyklus og påvirkning af strategiske drivkræfter.

På kurset lærer du at forstå og analysere den organisatoriske struktur. Du vil få en forståelse for effekten af den kultur og de netværk, som virksomheden og projektdeltagere er en del af. Og du bliver i stand til at anvende det aktivt i din projektledelse, når du vurderer og planlægger dine projektledelsesindsatser.

Du kommer til at arbejde med:

- Strategibegreber
- Porteføljestyring
- Værdiskabelse, udviklingsfaser og livscyklus
- Organisationskultur
- Gevinstrealisering

Dette kursus er relevant for dig, der har ansvar for projekter i egen organisation, og ønsker at få mere viden om organisationens påvirkning på projekter, samt udvide dine kompetencer til at navigere i ledelsessproget på højere niveauer.