Projektleder giver instrukser til teamet
Hold

Kommunikation og teamrelationer - DTU - F24

På uddannelsen i projektledelse får du praktiske værktøjer til at håndtere deadlines, økonomi og teamledelse samt sikre kvalitet og resultater i projekter.

Du lærer at planlægge, styre og gennemføre projekter samt at reflektere over din egen rolle som projektleder. Uddannelsen går på tværs af brancher, samtidig med at den giver mulighed for at specialisere sig i branchespecifikke problemstillinger.

Uddannelsen henvender sig til personer, der er beskæftiget med projektbaserede aktiviteter inden for blandt andet industri, byggeri, it-virksomheder eller i offentlige og politisk styrede organisationer.

Holdinformation

Startdato: 29/01/2024
Slutdato:
13/05/2024
Optagelsesfrist:
12/02/2024
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Undervisningstidspunkt:
17.00-20.30
Antal lektioner:
14
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Bjarke Nielsen
Kontaktinformation: 93511188
studieleder.dpl@diplom.dtu.dk
Undervisningen foregår: DTU
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Pris:
15 700.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Kursusbeskrivelse

Læs mere i Projektledelse (TD)

Beskrivelse

ECTS: 10

Vil du kunne lede projektteam og interessenter – eller gør du det allerede og ønsker du at styrke dine kompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og opkvalificer dine evner til at kommunikere og skabe gode teamrelationer og -samarbejder.

På kurset får du forståelse for vigtigheden af god kommunikation blandt projektdeltagerne. Du lærer at bruge kommunikation effektivt og du får præsenteret strategier for, hvordan du griber modstand fra interessenter an.

Du kommer til at arbejde med:

- Individets psykologi
- Individets motivation
- Teamdynamikker og teamudvikling
- Forandringscyklusser
- Modstand under forandringer
- Ledelse af projektgruppen og interessenter
- Politik i organisationer

Dette kursus er relevant for dig, der arbejder med projektledelse og har ansvar for og varetager kommunikation med projektdeltagere, team og eksterne interessenter i projekter.