Diplomuddannelse i ledelse
Hold

Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Diplom i ledelse styrker dig på det personlige lederskab og på organisatoriske områder som strategi og strukturledelse.

Du lærer at arbejde professionelt med kommunikation, relationer, medarbejderudvikling og forandring i organisationen. Du kan dygtiggøre dig bredt inden for tværgående emner som coaching og projektledelse eller fokusere på områder som skoler eller velfærdsteknologi.

Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende ledere i den offentlige og private sektor. Arbejder du inden for kunst og kultur eller det maritime område, kan du finde uddannelsessteder, der toner uddannelsen i de retninger, evt. ved et miks med moduler fra andre diplomuddannelser.

Holdinformation

Startdato: 30/10/2018
Slutdato:
11/12/2018
Optagelsesfrist:
14/09/2018
Afholdelsesform:
Dagundervisning
Undervisningstidspunkt:
Kl. 09.00-16.00
Antal lektioner:
3
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Isa Keller-Andreasen
Kontaktinformation: DTU Ballerup Campus (DTU Ballerup)
35885100
cv@diplom.dtu.dk
Undervisningen foregår: Ingeniørforeningens Mødecenter
Kalvebod Brygge 31
1780 København V
Pris:
6 750.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Beskrivelse

Bliv fortrolig med forskellige ledelsesværktøjer, således at du kan agere som central medspiller i forhold til dine medarbejderes personlige og faglige udvikling. Få viden om, hvordan medarbejdere kan motiveres gennem fokus på læring, kommunikation og kompetenceudvikling. På modulet opnår du indsigt i din egen position med dertil hørende ret og ansvar som leder. Der arbejdes med forskellige ledelsesteoretiske perspektiver og disses betydning i forhold til udviklingen af medarbejdernes kompetencer. Temaer som læring, dannelse, kompetenceudvikling, ledelsesplatform og coaching står i centrum.

Modulet er på 5 ECTS-point.

Uddannelsessteder