Diplomuddannelse i ledelse
Hold

Professionelt lederskab: Det personlige lederskab 2

Diplom i ledelse styrker dig på det personlige lederskab og på organisatoriske områder som strategi og strukturledelse.

Du lærer at arbejde professionelt med kommunikation, relationer, medarbejderudvikling og forandring i organisationen. Du kan dygtiggøre dig bredt inden for tværgående emner som coaching og projektledelse eller fokusere på områder som skoler eller velfærdsteknologi.

Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende ledere i den offentlige og private sektor. Arbejder du inden for kunst og kultur eller det maritime område, kan du finde uddannelsessteder, der toner uddannelsen i de retninger, evt. ved et miks med moduler fra andre diplomuddannelser.

Holdinformation

Startdato: 01/11/2018
Slutdato:
13/12/2018
Optagelsesfrist:
01/08/2018
Afholdelsesform:
Dagundervisning
Undervisningstidspunkt:
Kl. 09.00-16.00
Antal lektioner:
3
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Isa Keller-Andreasen
Kontaktinformation: DTU Ballerup Campus (DTU Ballerup)
35885100
cv@diplom.dtu.dk
Undervisningen foregår: Ingeniørforeningens Mødecenter
Kalvebod Brygge 31
1780 København V
Pris:
6 500.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Beskrivelse

Har du brug for at styrke dine ledelseskompetencer på professionelt niveau? Med dette modul får du færdigheder til at kunne udvikle professionelt lederskab. Kunne reflektere over komplekse ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger og behov. Du vil blive præsenteret for teorier og metoder, der retter sig mod udvikling af denne professionalisme samt opnå faglige og praktiske kompetencer til at kunne anvende denne viden for vurdering og refleksion over værdier, ledelsesetik og professionel ledelsespraksis.

Du vil blive introduceret til historisk forankrede ledelsesteorier samt nyeste viden og paradigmer om personlig ledelsespraksis.

Uddannelsessteder