Diplomuddannelse i ledelse
Hold

Videns og innovationsledelse

Diplom i ledelse styrker dig på det personlige lederskab og på organisatoriske områder som strategi og strukturledelse.

Du lærer at arbejde professionelt med kommunikation, relationer, medarbejderudvikling og forandring i organisationen. Du kan dygtiggøre dig bredt inden for tværgående emner som coaching og projektledelse eller fokusere på områder som skoler eller velfærdsteknologi.

Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende ledere i den offentlige og private sektor. Arbejder du inden for kunst og kultur eller det maritime område, kan du finde uddannelsessteder, der toner uddannelsen i de retninger, evt. ved et miks med moduler fra andre diplomuddannelser.

Holdinformation

Startdato: 31/10/2019
Slutdato:
06/01/2020
Optagelsesfrist:
07/11/2019
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Undervisningstidspunkt:
17.00-20.30
Antal lektioner:
6
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Isa Keller-Andreasen
Kontaktinformation: DTU Ballerup Campus (DTU Ballerup)
3588 5100
Studieleder.dl@diplom.dtu.dk
Undervisningen foregår: DTU Diplom
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Pris:
6 750.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Beskrivelse

Ønsker du kompetencer til at kunne udvikle og lede komplekse videns- og innovationsprocesser, og dermed kunne løfte procesgange, produkter og ydelser i egen organisation?

Få viden om teorier, begreber og metoder om viden, vidensdannelse, innovation og innovative processer i et ledelsesmæssigt perspektiv.

Du får indsigt i videns- og innovationsbegrebers kompleksitet, herunder kunne reflektere over kategorier, barrierer og drivkræfter.

Formålet er, at du opnår færdigheder til at lede konkrete vidensskabende og/eller innovative processer i en organisatorisk kontekst. Desuden kunne identificere egen og organisatorisk kompetenceudvikling i forhold til aktivering af innovative ressourcer og viden i organisationen.

Uddannelsessteder