Digitale oplæg om at søge videregående uddannelse
Artikel

Liveoplæg om ansøgning til videregående uddannelser

Har du planer om at søge ind på en videregående uddannelse? Så kom til eVejlednings målrettede tilbud til dig.

Liveoplæggene foregår i et digitalt rum med flere deltagere. En vejleder er til stede med webcam og lyd, mens deltagerne kommunikerer via en fælleschat. Det eneste, du skal bruge for at være med, er en computer/tablet/telefon med lyd og internetforbindelse.

Vi holder blandt andet oplæg om at søge i kvote 2 og om at skrive motiveret ansøgning. Op til ansøgningsfristerne i kvote 2 og kvote 1 åbner vi en livechat, hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål.

 

Fold alle afsnit ud

Live om optagelsen - lige efter midnat den 26. juli

Venter du på svar?

Bliv klogere på hvor, hvornår og hvordan du får svar på din ansøgning til videregående uddannelse.
Vi sidder klar den 26. juli kl. 00.00-02.00 for at give dig overblik over processen.

Der er korte liveoplæg kl. 00.00, 00.30, 01.00 og 01.30 – og mulighed for at stille spørgsmål efter hvert oplæg.

Velkommen til live-orientering.

Live chat om optagelsen

fredag den 26.7., lørdag den 27.7. og søndag den 28.7. åbner vi livechatten, hvor du kan få hurtigt svar på spørgsmål om din optagelse på videregående uddannelse. Vi kan orientere dig om, hvor og hvordan du får svar, hvordan du søger ledige pladser og give tip til, hvordan du kan forbedre din mulighed for optagelse næste år, hvis du fik afslag på din(e) ansøgning(er) i år.

Gå til live-chatten.

I chatten kan du skrive dit spørgsmål. Vejlederen svarer mundtligt. Du kan blive i chatten, så længe du har brug for det.

Spørgsmål til prioritering?

Se to film, hvor en vejleder svarer på et par af de oftest stillede spørgsmål om prioritering i forbindelse med ansøgning til videregående uddannelse.