Kursus

Servering ved selskaber og konferencer

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at dække op til selskaber og konferencer, hvor du foretager fadservering, tallerkenservering og anretning til buffet.

Fakta

Navn:
Servering ved selskaber og konferencer
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2279
Fagkode:
20936-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde med servering ved selskaber og konferencer.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive, hvordan lokaler kan indrettes hensigtsmæssigt til selskaber og konferencer.- At forklare faglige arbejdsmetoder til servering på en ergonomisk hensigtsmæssig måde.- At forklare de faglige regler for borddækning til selskaber og konferencer.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At dække op til selskaber og konferencer.- At foretage fadservering, tallerkenservering og anretning til buffet.

Varighed

3,0 dage.

Eksamen

Der er en mundtlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.