PrintHeader
UddannelsesGuiden bruger cookies for at få sitet til at fungere og til at måle trafik.
Du kan altid slette cookies fra ug.dk igen.

Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder

  • tip

    Send siden

    Der er sket en fejl..

    - Udfyld venligst din e-mail adresse.- Udfyld venligst modtagers e-mail adresse.

     
     
     
  • Print siden
  • Læs siden

Kursus

Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder

Deltagerne kan planlægge, tilberede og sammensætte sundere retter, der er velsmagende og indbydende, og som lever op til kriterierne for Nøglehulsmærket på spisesteder. Deltageren kan efterleve gældende lovgivning for mærkningsordningen samt udarbejde dokumentation for den ernæringsmæssige sammensætning i de hele eller dele af retter, der mærkes med Nøglehullet.

Fakta

Navn: Madfremstilling - restaurant, kantine og catering

Type: Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)

Varighed: Få dage til 6 uger

Adgangskrav: Normalt ingen, dog få undtagelser

Økonomi: Deltagerbetaling 610 - 910 kr. pr. uge. Mulighed for VEU-godtgørelse

FKB-nr.: 2689

Fagkode 46945-