PrintHeader
UddannelsesGuiden bruger cookies for at få sitet til at fungere og til at måle trafik.
Du kan altid slette cookies fra ug.dk igen.

Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine

  • tip

    Send siden

    Der er sket en fejl..

    - Udfyld venligst din e-mail adresse.- Udfyld venligst modtagers e-mail adresse.

     
     
     
  • Print siden
  • Læs siden

Hold

Åbne køkken/kantine kurser  (Arkiveret)

Deltageren kan færdiggørede de i cafeteria og kantine almindeligt forekommende klassiske og kreative retter i det lune og varme køkken. Deltageren kan planlægge, klargøre, fremstille og anrette lune og varme retter, herunder specialiteter, tallerken- og fadanretninger og buffeter. Deltageren kan tage afsæt i sæsonens råvarer og efterleve gældende hygiejnerregler.

Holdinformation
Udløbsdato:9. marts 2012
Tilmeldingsfrist:Løbende optag
Afholdelsesform:Dagundervisning
Undervisningstidspunkt:08:00-15:24
Kontaktinformation:Heidi Nielsen
Tlf: 66136670
Undervisningen foregår:AMU-Fyn
Petersmindevej 50
5000  Odense C
Danmark
Mere info og tilmelding:Skolens tilmeldingsblanket

Bemærkning:
Åbne køkken/kantine kurser, grundtilberedning, menusammensætning, lunt, varmt, kager, desserter, fonder, saucer, drikkevarer, anretning, salg osv.

Fagkode: 44605-

Institution

Andre hold på kurset

Andre hold på kurset Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine på AMU-Fyn

Løbende optag  

Løbende optag  

Løbende optag  

Løbende optag  

Løbende optag