Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Grundtilberedning
Du kan anvende grundtilberedninger og -metoder inden for stegning, kogning, bagning og jævning. I tilberedningen kan du anvende køkkenfaglige termer, udvælge de rette råvarer og anvende de fem grundsmage.
Fakta
- Navn:
- Grundtilberedning
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48837-
-
Mål
Du kan: - Anvende de mest forekommende grundtilberedninger og -metoder inden for fx stegning, kogning, bagning og jævning til restaurant, kantine og catering. - Anvende de fem sensoriske grundsmage i tilberedningen.- Udvælge de råvarer, der passer til de enkelte emners tilberedningsmetoder og fremstilling. - Anvende køkkenfaglige termer. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.