Kursus

Fremmedlegemer i fødevareproduktion

På dette kursus lærer du at anvende viden om fremmedlegemer i fødevarer, og hvilke korrigerende handlinger du kan foretage, hvis en forurening har fundet sted.

Fakta

Navn:
Fremmedlegemer i fødevareproduktion
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
1 dag.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2883
Fagkode:
49650-

-

Målgruppe

Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte der har eller søger arbejde i fødevarevirksomheder.

Mål

Efter gennemført kursus har du:· Kendskab til problematikkerne angående detektion af fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter i fødevarer. Efter gennemført kursus kan du:· I samarbejde med andre, konstatere om en fødevare er kontamineret med fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter.· I samarbejde med andre, foretage korrigerende handlinger, hvis et produkt viser sig kontamineret af fremmedlegemer.

Varighed

1 dag.

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.